Zo gaat Twenty Seventeen er uit zien. (mockups aanwezig)

Het is weer zover, een nieuw WordPress standaard thema is in ontwikkeling.
WordPress 4.7 zal een nagel nieuw standaard theme krijgen – Twenty Seventeen. Ontworpen door Mel Choyce (@melchoyce), Twenty Seventeen krijgt een moderne look en kan de uitstekende basis vormen voor een zakelijke website of zelfs een product showcase.

Een van de zaken die voorstaan bij het ontwikkelen van dit thema is de skill level om het thema te installeren. Dit moet zeer makkelijk gaan zodat iedereen zonder veel moeite een website kan maken met dit thema.

De volgende aandachtspunten zijn van belang bij het maken van Twenty Seventeen:

  • Een betere manier om een statische pagina als frontpage te gebruiken.
  • Vervanging van de shift en klik methode in de Customizer.
  • Uitbreiding van de functionaliteit van de header, integratie van video in de header images.
  • Dummy content voor previews.

Mel wordt begestaan in de ontwikkeling door: Laurel Fulford (@laurelfulford) en David Kennedy (@davidakennedy) Wil jij echter mee werken aan de ontwikkeling van dit thema dan kan dat natuurlijk want Mel, Laurel en David kunnen alle hulp gebruiken !

 

Het Thema wordt aanvankelijk ontwikkelt op GitHub, wanneer het thema bruikbaar is en stable, zal het theme in WordPress geïntegreerd worden en de GitHub repo verwijderd worden. Alle issues worden vanaf dat moment via Trac behandeld.

Meewerken ?

Er zullen wekelijkse meetings zijn in het slack kanaal: #core-themes de meetings starten telkens om 18.00 UTC, gedurende deze meetings zal de nadruk liggen op het thema zelf.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up