WordPress Meta Team publiceert prototypes van nieuwe plugin directory

In 2015, deed het WordPress.org Meta team een redesign van de WordPress plugin directory en voegde een aantal nieuwe features toe. Nu heeft het Meta Team dus de eerste prototypes gepubliceerd van de plugin directory en de zoekresultaten pagina.

De prototypes zijn geinspireerd door Get WordPress.

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het bekijken van deze prototypes. Het eerste is dat de plugin informatie in de screenshots niet accuraat is. Daarnaast zijn de Pro en Light classificaties for desing doeleinden bedoeld. Als laatste de links onderaan de pagina zullen naar hun overeenkomstige pagina’s leiden.

PluginDirectoryMockup1

Ten opzichte van het huidige ontwerp, toont het prototype veel minder informatie, Auteurs, laatste update datum, compactabiliteit, en aantal actieve installatie zijn niet aanwezig. In recente feedback die men op de protypes ontving geeft men dat ook aan, er is teveel informatie gestript.

In een antwoord van de op de aankondiging geeft lead developer, Samuel Sidler, Apollo Team Lead bij Automattic, aan waarom hij denk dat de informatie niet bruikbaar is voor gebruikers.

Het Meta Team werkt in een hoog tempo en zal dan ook snel een prototype van de details pagina tonen is de verwachting. Wil je zelf bijdragen dan kan je altijd reageren op de aankondigings post.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up