WordPress 4.3 “Billie” is er !!!

Zoals we allemaal wel weten  kan u een weblog opzetten en deze bijhouden. We kunnen de functionaliteit van WordPress, naast het bloggen, verder uitbreiden met plugins en het uiterlijk ervan aanpassen door gebruik te maken themes. In versie 4.3 is het onder meer eenvoudiger om menu’s te maken en aan te passen. Er worden u nieuwe formatting shortcuts ter beschikking gesteld, waardoor er niet meer hoeft te worden geklikt om de opmaak aan te passen. Een wachtwoord wordt niet meer per e-mail verstuurd. De gebruiker krijgt een link naar een pagina waarop hij het wachtwoord zelf kan aanpassen. We behandelen hier enkele nieuwigheden uit WordPress 4.3.

Menu’s in de customizer

menu-customizerVanaf deze versie maakt u uw menu, werkt u het bij, en wijst het toe in de customizer. Al datgene u aanpast wordt in het live voorbeeld meteen waarneembaar. Het gestroomlijnde customizer ontwerp biedt u een mobielvriendschappelijke en toegankelijke interface. Met elke versie wordt het makkelijker en sneller wordt om uw site te maken zoals u het wilt.

Formatting shortcuts

Keyboard-shortcuts-listMet de nieuwe formatting shortcuts gaat het schrijven veel vlotter in WordPress 4.3. Maak gebruik van asterisken om lijsten te maken en van hekjes om een rubriek te maken. Geen probleem meer nu. Uw tekst ziet er geweldig uit met a * en  a #.

Site icons

site-icon

De site icons vertegenwoordigen uw site in browser tabs, bookmark menu’s en de startpagina van uw mobiel apparaat. Voeg uw unieke site icon toe in de customizer; het blijft op dezelfde plaats zelfs wanneer u naar een ander theme overschakelt.

Betere wachtwoorden

better-passwords

Beveilig meer uw site met de verbeterde aanpak van wachtwoorden in WordPress. In plaats van wachtwoorden via e-mail is ontvangen, krijgt u een wachtwoord reset link. Wanneer u nieuwe gebruikers aan uw site wil toevoegen of het bewerken van een gebruikersprofiel, zal WordPress automatisch een veilig wachtwoord genereren.

Andere verbeteringen:

  • Een meer vlotte admin ervaring. Verfijningen aan de lijstweergave in de admin maken uw WordPress toegankelijker en makkelijker om te werken op elk apparaat.
  • Reacties zijn uitgeschakeld op pagina’s. Alle nieuwe paginas die u maakt zullen uitgeschakelde reacties hebbenHoudt besprekingen op uw blog, waar zij verondersteld om zijn te gebeuren.
  • Pas uw site snel aan. Waar u ook op de front-end bent, u kan klikken op de aanpassen link in de toolbar om veranderingen in uw site vlug aan te brengen.

 

 

 

 

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up