Wat mag u verwachten in WordPress 4.3

Direct na de release van WordPress 4.2 in April begon de ontwikkeling van de volgende belangrijke release WordPress 4.3. Wij hebben de ontwikkeling nauwlettend gevolgd en zijn opgewekt om te melden dat WordPress 4.3 naar verwachting volgende maand zal worden gereleased. In dit artikel, zullen we u tonen welke veranderingen er zijn in WordPress 4.3.

U kunt de beta-versie proberen op uw computer of op een testomgeving met behulp van de WordPress Beta Tester plugin.

Menu’s bewerken in Customizer

Het WordPress ontwikkel team is druk doende alle thema opties langzaam maar zeker in het customizer scherm te zetten.

Widget beheer werd toegevoegd aan de customizer in WordPress 3.9, en in 4.2 werd het wisselen van thema’s toegevoegd. Vanaf WordPress 4.3 Zult u in de customizer ook uw menu’s kunnen beheren.

Betere wachtwoorden = betere veiligheid

Een ander focus punt voor de nieuwe versie is de manier waarop Wachtwoorden worden gekozen in WordPress, zowel gedurende als na de installatie. In de 4.3 versie zullen gebruikers ook de mogelijkheid hebben dat WordPress een wachtwoord voor u genereert.

Ook de wachtwoord indicator zal een verandering onder gaan, het wordPress core team vindt de huidige versie niet informatief genoeg.

Menu aanpassing in het customizer menu

Eigenlijk kan je deze aanpassing al proberen via de plugin Menu Customizer. Het geeft u de mogelijkheid om je menu rechtstreeks in de customizer te bewerken, Zodat je niet meer naar een aparte pagina moet in de back-end.

IEMAND EEN JSON REST API ?

Krijgen we dit vroeg kerstcadeau, in de vorm van de JSON REST APi. Dit staat al even op de project lijst. Wij zelf geloven nog niet dat het al klaar zal zijn voor deze versie maar ja je weet nooit. Natuurlijk is er al de WP REST APi plugin

We hopen dat dit artikel u een glimp gaf van wat er nog in WordPress 4.3 gaat komen. Laat ons weten over welke functies u enthousiast bent en wat u zou willen zien in toekomstige versies van WordPress.

 

 

 

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up