Waar vinden we de beste Design deals

Iedereen houd wel van een goede deal! Zeker wanneer de deal is toegespitst op hun vakgebied. Aangezien we al enige tijd in het (web)design wereld rondlopen krijgen we regelmatig de vraag of we geen sites kennen die de moeite waard zijn voor design deals te vinden. Natuurlijk wisten we die, en in deze post zullen we er een aantal met jullie delen.

We zullen overigens zelf binnenkort met een voordeelpagina starten waar we de beste WordPress deals verzamelen. Maar hierover in februari meer.

Toen we op internet rond gingen kijken naar deal sites voor (web)designers en developers merkten we al snel dat er veel kaf onder het koren zit. We kwamen meer dan 500 deal websites tegen, we hebben na lang zoeken de top 3 die volgens ons betrouwbaar en de moeite waar zijn er uit gepikt.

1. Mighty Deals

Wanneer je op zoek bent naar uniek voordeel dan ben je hier aan het juiste adres. Opgericht door hetzelfde team als Webdesigner Depot (een van de toon aangevende design blogs).

mighty-deals

Op mighty deal vindt je voordeeldeals voor de volgende Zaken:

 • Cursussen – De beste manier om een vaardigheid aan te leren of om je bestaande vaardigheden te onderhouden.
 • eBooks – Of je nu op zoek bent naar boeken voor de beginner of de gevorderde designer, er is vast iets voor u.
 • Fonts – Kies uit een ruime collectie fonts.
 • Grafische elementen en templates – Fantastische deals voor banners, vectors, iconen en patronen.
 • Themes en plug-ins – Een mooie collectie WordPress thema’s zijn hier voorhanden.

Mighty Deal wordt dagelijk geupdate met nieuwe en exclusieve deals. Ik raad aan om je in te schrijven voor hun dagelijkse email alert.

Bezoek Mighty Deals

2. Inky Deals

Een andere mooi platform voor voordeel op top design tools en resources. Inky Deals is onderdeel van een netwerk van websites dat onderhouden wordt door gepassioneerde designer, developer en marketeers. Deze mensen hebben eerder al het Brainik Netwerk opgericht in 2008 samen met Inky’s zustersite Designious.

inkydeals

Op Inkydeals vindt een dagelijks onderhouden lijst met deals, en alles heeft te maken met web design, apps, Adobe Photoshop, vector illustraties, stock foto’s maar ook iconen en fonts. Een van de meest populaire aanbiedingen is bijvoorbeeld de webdesign bundel. De bundel bevat meer dan 471 items, ondermeer van Sitepoint, Designmodo, Vandelay Premier en vele anderen. De bundel is al meer dan 10.000 keer gedownload.

Anders dan bij Mighty Deals moet je hier wel een email adres achterlaten wanneer je een deal aankoopt of download. Deze actie zorgt er tevens voor dat je een wekelijkse nieuwsbrief ontvangt.

Bezoek Inky Deals

3. Deal Fuel

De laatste maar zeker niet de minste in ons lijstje is Deal Fuel. Een platform voor web developers, graphic designers en creatieve professionals. Op Deal Fuel vindt je dagelijks geupdated aanbiedingen in de vorm van E-books, bundels, Plugins, SEO software etc. etc.

dealfuel

 

Het grote verschil met de andere twee sites met aanbiedingen is dat je bij Deal Fuel nog verder kunt besparen door lid te worden van de Deal Fuel club. Dit kost je 9.99 USD per maand, maar zorgt er voor dat je nog meer bespaart.

Bezoek Deal Fuel

[box type=”info” align=”alignleft” ]Dit artikel bevat affiliate links. Affilliate links zorgen er voor dat wij een klein bedrag verdienen als u via onze link een product op de desbetreffende site aankoopt zonder dat het u meer kost. WPMagazine.be accepteert geen betalingen voor positieve reviews. Wij blijven dus onafhankelijk. [/box]

Comments

Add a comment

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  keyboard_arrow_up