Plugin review: Swift Security

WordPress is zoals alle bezoekers van deze website wel zullen weten een erg populair Content management systeem. Ondertussen maakt ongeveer 23% van de top 10 miljoen sites er gebruik van. Elk jaar worden duizenden op WordPress gebouwde websites gehacked.

Dat is soms door een veiligheidsrisico in een thema, een plugin, of bijvoorbeeld een te gemakkelijk wachtwoord. We kennen allemaal denk ik nog het beveiligingsgat dat gevonden is in de plugin SEO by Yoast. Een security plugin is dus een must have op elke WordPress site. Vandaag kijken we dan ook naar een security plgin die je kan helpen je website veilig te houden.

Swift Security plugin is zo een plugin, makkelijk te installeren, en je moet geen nerd zijn om alles te configureren.

De features van de Swift Security plugin

1.Met één klik te activeren.

2. Het maakt je website bulletproof en niemand kan raden dat je WordPress gebruikt. Deze plugin verstopt de belangrijkste en originele files zoals login id’s, admin url, enzovoorts.

3. De plugin heeft een ingebouwde firewall dat alle niet-vertrouwde verzoeken blokkeert. De plugin verstuurt zelfs een e-mail naar je om je te informeren.

4. Je kunt ook een login IP filter installeren zodat niemand in je account kan inbreken zelfs wanneer iemand anders de toegang over je wachtwoord heeft.

5. Je kunt alle files herbenoemen met behulp van deze plugin. Zelfs het originele readme.HTML is niet meer veilig (pun intended!).

6. De plugin staat toe dat je de site regelmatig scant voor zwakheden in de plugins en systemen.

7. De plugin automatiseert het plaatsen van slechte documenten en files in quarantine.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up