NinjaFirewall: een echte firewall voor WordPress

Als je je blog echt wilt beschermen tegen hackers en elk andere soort van potentieel gevaar, kan je overwegen om NinjaFirewall te gebruiken. Het is anders dan alle andere veiligheidsplug-ins omdat het een echte Webapplicatie Firewall is: het werkt voordat WordPress geladen is. Het biedt heel unieke en zeer sterke veiligheidsopties, en omdat het aanvallen blokkeert voordat ze de blog aanraken, spaart het kostbare bandbreedte uit en verminderd het de laadtijd van de server.

NinjaFirewall_options

Webapplicatie Firewall

NinjaFirewall kan HTTP verzoeken verzonden naar een PHP script vangen, scannen en reinigen. Éen van zijn meest interessante opties is dat het alle PHP scripts beschermt, inclusief die, die niet bij het WordPress pakket horen. Zelfs applicaties van derden, gecodeerde scripts en achterdeurtjes voor hackers worden gefilterd.

Het kan tegen insluiting van verre en locale documenten, cross-site scripts, code uitvoering, invoegen van SQL beschermen. Het kan HTTP headers alsook cookies vangen, aanpassen en beveiligen, het proberen invoegen van met Base64 gecodeerde programma’s detecteren en decoderen, het uploaden van documenten en nog veel andere gevaren blokkeren.

NinjaFirewall statistics

Snelste en meest efficiënte bescherming voor WordPress tegen brute-force attacks

Door het verwerken van inkomende HTTP aanvragen voordat je blog en zijn plug-ins geladen zijn, kan NinjaFirewall WordPress beschermen tegen brute-force attacks, inclusief gespreide aanvallen die van enkele duizenden IP adressen komen. De beveiliging kan uitgebreid worden naar het XML-RPC API en details over de aanval kunnen op de AUTH log van de server geschreven worden.

Grote hoeveelheid aan veiligheidsregels en firewall richtlijnen

NinjaFirewall gebruikt richtlijnen en regels om kwaadaardige verzoeken te blokkeren. Firewall richtlijnen kunnen volledig aangepast worden en hebben een grote hoeveelheid aan opties, van basis tot de meest geavanceerde. Veiligheidsregels, die elk afzonderlijk aan of uit gezet kunnen worden, zijn geschreven om algemene en voor WordPress specifieke bedreigingen aan te kunnen.

Om de meest efficiënte bescherming te krijgen, kan NinjaFirewall automatisch zijn veiligheidsregels updaten zodat je blog beveiligd blijft tegen de laatste kwetsbaarheden van WordPress op vlak van veiligheid. Als je aangepaste regels nodig hebt, kan je zelfs je eigen PHP code bij de firewall invoegen.

NinjaFirewall_policies

Vele andere opties

NinjaFirewall heeft ook vele andere opties zoals het controleren van de echtheid van een document, live waarneming, melding van gebeurtenissen, een optie om het verkeer op je website live te bekijken, een activiteitenlog met statistieken en benchmarks.
Het is compatibel met IPv6 en kan op een WordPress multisite network geïnstalleerd worden.

Vereisten

WordPress 3.3+
PHP 5.3+ (5.4 of hoger aangeraden) of HHVM 3.4+
MySQLi extensie
Enkel Unix-like OS (Linux, BSD). NinjaFirewall is NIET compatibel met Windows.

Deel gerust uw ervaringen door een reactie te schrijven over hoe u deze firewall gebruikt en hoe deze is bevallen.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up