Luxury WooCommerce Thema

Woocommerce is één van de meest gebruikte e-commerce extensies momenteel voor WordPress verkrijgbaar. Het zorgt er dan ook voor dat het maken van een webwinkel super gemakkelijk gaat.

Natuurlijk heb je nog altijd een Woocommerce compatibele theme nodig om de aandacht van je surfers te trekken. Wij gaan dan ook de komende weken regelmatig aandacht besteden aan Woocommerce thema’s. Maar ook aan allerhande zaken die bij e-commerce komen kijken. Tips trucs en wetenswaardigheden voor de beginnende en startende webwinkel-ondernemer.

Onze eerste post is er één over het woo-commerce thema Luxury.

luxury

 

Het Luxury thema is makkelijk aanpasbaar en heeft een slider over de volledige breedte van het scherm. In deze slider kan je eenvoudig producten promoten en zelfs links aan aanbiedingen opnemen. De homepage is widgetized, waardoor je makkelijk content en functionaliteit kan toevoegen. Daarnaast zijn voor de bezoekers diverse filter beschikbaar om uw artikelen makkelijk te vinden. Shop eigenaars hebben dan weer de mogelijkheid om via de WP customizer de pagina’s makkelijk aan te passen.

luxury-wordpress-ecommerce-theme-shoppage

Luxury heeft daarnaast een flink aantal widgets voor handen om je producten te promoten, de opbrengst per klant te vergroten, crossell, upsell het is allemaal mogelijk met Luxury. De widgets kunnen ondermeer gebruikt worden voor een mailinglist op te zetten, uw social media profielen te promoten, advertenties te laten zien. Het thema is voorbereid op WPML om de site in meerdere talen aan te bieden.

 

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up