Godaddy koopt Skyverge

Op 14 september kondigde GoDaddy aan dat het SkyVerge, had overgenomen voor een niet nader genoemd bedrag. Skyverge is de maker van meer dan 60 woocommerce plugins en heeft 9 plugins in de repository.

De eerste aankondiging maakt duidelijk dat de gratis plug-ins van SkyVerge op WordPress.org meer dan 3,1 miljoen keer zijn gedownload. De negen plug-ins van het bedrijf in de repository hebben momenteel echter meer dan 155.000 actieve installaties. Desalniettemin zit de echte waarde van SkyVerge in zijn team en de indrukwekkende reeks gratis en commerciële add-on plug-ins die rechtstreeks vanaf de site beschikbaar zijn.

Met zoveel extensies is de grote vraag of die extensies een onderdeel gaan worden van GoDaddy’s eCommerce-hostingbundel. Tabor gaf hier geen antwoord op. “We’re just beginning to determine how to best deliver SkyVerge’s wonderful products to GoDaddy customers. SkyVerge brings a lot of great software. It’s reasonable to expect we’ll be delivering that to our customers who are selling online.” Voorlopig zullen we moeten afwachten.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment

    Schrijf je in en mis niets meer.

    Krijg wekelijks op donderdagmorgen een overzicht van de laatste posts op WPMagazine.be, een nieuwsbrief boordevol tips tricks, en onze laatste artiekelen. Zo ben je altijd op de hoogte.