Geef WP Sticky posts een vervaldatum

De WordPress functies sticky posts werd 6 jaar geleden uitgebracht in de 2.6 versie. Ze werd toegevoegd om de gebruikers toe te laten om belangrijke posts vast te pinnen op de homepage zodat ze niet zouden verdwijnen in de constante stream van blogs die chronologisch geordend worden.

Expire Sticky Posts

Als standaard wordt een sticky post voor onbepaalde tijd als sticky gelabeld en het is nodig om handmatig het vinkje weg te laten in de settings van de zichtbaarheid van de post. Expire Sticky Posts is een nieuwe ultragemakkelijke plug-in die u toelaat van een vervaldatum toe te kennen aan uw sticky selecties.

Deze plug-in werd ontwikkeld door Andy von Dohren, en is een fork van de Simple Post Expiration van Pippa Williamson. Expire Sticky Posts voegt een veldje toe met een einddatum aan het publicatie paneel als de post gemarkeerd werd als sticky.

Seizoensgebonden en tijdsgevoelige posts

Deze plug-in is perfect om seizoensgebonden sticky posts en belangrijke nota’s die tijdsgevoelig zijn te beheren. Bijkomend doen sommige thema’s een beroep op sticky posts om de informatie die in de kijker staat op de hompagina te zetten, en dan is het nodig om dit handmatig te doen. Deze plug-in stelt u instaat om datums in de toekomst in te stellen voor sticky posts die gaan vervallen op het moment dat u ze publiceert, zo dat u niet dient in te loggen en dit later te wijzigen.

Onze ervaring

Ik heb deze plug-in uitgetest, en mijn bevindingen zijn dat het werkt zoals het in de advertentie beloofd wordt. Het enige wat ik er aan toe te voegen heb is de mogelijkheid om een bepaalde tijd bij de datum te zetten; in bepaalde gevallen kan dit belangrijk zijn. Als u de Expire Sticky Posts nuttig vindt, en u hebt nog bijkomende feedback, dan mag u die hieronder toevoegen.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up