Divi 3.0 is uit !!

De laatste 100 dagen hebben wij, de WordPress en divi gebruikers afgeteld naar de lancering van de nieuwste versie van Divi. Deze week was het dan eindelijk zo ver, de nieuwe divi is gelanceerd. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen, in dit artikel een kort overzicht van de nieuwe features.

Opgebouwd rond de javascript libraries React, en Flux betekent dat de nieuwe front-end editor supersnel en krachtig is, Divi 3.0 is voorzien van een visual builder die vanuit de frontend bedient kan worden. Intuïtief, snel en krachtig, de nieuwe frontend editor zal developers en designers een massa tijd besparen.

Ook nieuw is de zeer makkelijke inline editor, gedaan dus het heen en weer switchen tussen preview en backend modus is voorgoed verleden tijd. Content veranderingen, marges aanpassen het gaat in de front end editor met de inline editor super makkelijk.

De nieuwe visual editor heeft ook een super handige undo en redo functie, compleet met een geschiedenislog van alle wijzigingen. Dit biedt weer fantastische mogelijkheden in het design proces.

Om je een volledige mening te vormen over alle wijzigingen in Divi 3.0 kan je onderstaande video van elegant themes eens bekijken.

De nieuwe Divi versie zal na een beetje tijd makkelijk aan te leren zijn, en zal je in staat stellen om nieuw fantastische layouts te maken.

Tenslotte hebben we voor iedereen die het gemist heeft nog even de resources op een rij gezet die tijdens de 100 dagen countdown gedeeld zijn. Je vindt hier alle links naar de artikelen.

DIVI TUTORIALS

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up