Beste restaurant thema’s om reservaties te boosten en de “foody mindset” te delen

Beeld je eens in dat je in een restaurant binnenkomt en het gebabbel hoort, de grills in de keuken ruikt en de mensen ziet klinken op geluk. Dit is waarmee je probeert te pronken als je een restaurant houdt. Klanten doen denken aan de geweldige ervaring en hoe ze hun vrienden en familie meebrengen om een leuke tijd te beleven.

Restaurants vereisen websites met stijl en functionaliteit, die hun beste maaltijden tonen, samen met de optie dat mensen een reservatie kunnen maken. Al deze elementen zorgen ervoor dat er meer vaste klanten naar jouw restaurant komen, terwijl je minder tijd met hen aan het praten bent aan de telefoon. Overweeg om voor een WordPress restaurant thema te kiezen om de kosten laag te houden en je aanwezigheid toch op te laten merken. Blijf lezen om te leren over de beste opties.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in deze artikels:

Cafe Procafe_pro

Het Cafe Pro thema is een geweldig startpunt aangezien het aan kinderthema is voor het “Genesis Framework”. Dit is een WordPress structuur voor de maximale aanpassing in de toekomst. Het doel is dat restaurants de essentiële informatie tonen die meer mensen naar hen brengt, zoals contact informatie, adres en openingsuren.

De kleurstijlen zijn makkelijk te veranderen voor het promoten van je merk, en de aangepaste achtergronden en kopteksten zijn goed voor het plaatsen van afbeeldingen van interieur of gerecht opties. Het is beschikbaar voor mobiele apparaten zoals tablets en gsm’s en de het thema aanpassen werkt fantastisch voor diegenen die niet kunnen coderen.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

Rosarosa

Het Rosa thema heeft een betoverende koptekst, samen met een parallax effect als mensen door de homepagina scrollen. Dit maakt het makkelijk voor hen om jou te herinneren en terug te komen. De product menu’s zijn bij de beste die ik ooit gezien heb omdat je gewoon de menu onderdelen in kan typen en alles met gemak getoond wordt.

Boek reservaties via de website en verspreidt shortcodes doorheen de website als je je menu niet op je homepagina wilt. Verkoop producten zoals t-shirts en bekers met de WooCommerce integratie, en wees gerust dat al je klanten je website op hun mobiele apparaten kunnen bekijken.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

Capella Parallax Cafe en Restaurant Themacapella

Het Capella thema biedt een parallax scroleffect aan, ongeveer hetzelfde zoals bij de thema’s die wie hierboven besproken hebben. Dit is een van de grootste design trends, dus maak er gebruik van om je te onderscheiden van de concurrentie. Dit mobiele thema heeft een reservatie- en contactformulier, wat betekent dat je nog maar weinig je telefoon op zal moeten nemen.

De doorzoekbare documentatie is handig om je design te maken, terwijl de eventfunctie essentieel is om komende evenementen te tonen op jouw website en de mensen een manier te bieden om door deze evenementen te zoeken.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

Downtown Restaurant Themadowntown

Het Downtown Restaurant thema stamt af van de TeslaThemes, en zij lijken altijd elegante en functionele opties voor bedrijven te verzinnen. Om te beginnen werkt het thema zoals de Tesla structuur, dus de opties om aan te passen variëren tussen aangepaste achtergronden tot de integratie van het delen op sociale sites.

De integratie van Google Maps is goed om mensen naar je restaurant te lokken en het mobiele design is ideaal voor die mensen die van hun werk komen en op zoek zijn naar een plaats om te eten op hun telefoon.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

Lemon Chililemonchili

Het LemonChili restaurant WordPress thema is een goede keuze voor restaurants, bars, lounges en meer. Kies ervoor om een een ongelimiteerde hoeveelheid aan eet- en drinkmenu’s aan te bieden. Het thema bevat verschillende pagina aanpassingen voor evenementen, gallerijen en zelfs een teampagina om de mensen die voor je werken voor te stellen.

Selecteer de lichte of donkere themaversie voor de beste promotie en speel met de zeven persoonlijke widgets, die ervoor zorgen dat je je openingsuren, de aangeprezen gerechten, komende evenementen en meer kunt posten.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

Noshnosh

Het Nosh WordPress thema is een verfijnde keuze voor restaurants en bars. Het mooi gestroomlijnde en mobiele design heeft een kleurcontrole module op de achtergrond, die aangepast kan worden wanneer je maar wil. De meer dan 600 Google lettertypes en 350 Font Awesome iconen zorgen ervoor dat je site er altijd precies zo uitziet zoals jij wilt.

De koptekstbouwer is volledig op het drag en drop principe gemaakt. Dit wil zeggen dat je nooit de thema code moet bekijken. Dus, drop logo’s banners, menu’s, telefoonnummers of wat je ook wilt in de koptekst. Samen met persoonlijke widgets, kleurcodes en geavanceerde plug-ins zoals Revolution Slider. Je kan niets fout doen met het Nosh thema.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

Plate Upplate_up

Ga voor Plate Up als je een kaarsrecht statement wilt maken wanneer iemand op jouw website belandt. De enorme afbeelding slider in de koptekst is de perfecte kans om de mensen een kijkje te geven in hoe je bedrijf wordt gerund. Het thema staat snelle online reservaties toe, wat de tijd aan de telefoon verminderd, en je krijgt verschillende andere uitgebreide functies zoals Google Maps, contactformulieren en openingsuren.

Een voortreffelijke optie is het simpele eet- en drinkmenu. Creëer zoveel menu’s als je wilt en plaats iconen doorheen je menu voor dingen zoals dieet beperkingen, kortingen en meer.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

Elixirelixir

Elixir is een wijze keuze als je niet precies kan kiezen welk type restaurant je zal openen. Het thema komt met vier homepagina lay-outs: een heerlijke diner lay-out, klassieke Amerikaanse grill lay-out, Italiaanse stijl lay-out en creative Aziatisch eten lay-out.

Dit mobiele thema bevat een video achtergrond slider om je beste voedsel op een interactieve manier tentoon te stellen. Gebruik Visual Composer om alle componenten snel doorheen je website te slepen. Dit houdt je ver weg van de website code.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

Amiciamici

Het Amici thema is één van de simpelste thema’s op deze lijst, omdat de belangrijkste focus op een enorme afbeelding van jouw restaurant ligt. Het navigatiemenu bevindt zich aan de linkerkant, met een paar vermeldingen over je menu en contact informatie. Het thema maakt deel uit van OpenTable, wat je het beste reservatiesysteem geeft. Je kan de Contact Formulier 7 plug-in gebruiken zodat de mensen je e-mails kunnen verzenden.

Dit thema werkt op mobiele apparaten en het heeft een makkelijke menu manager zodat je tijd hebt om jouw restaurant te leiden in plaats van met de website te spelen.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

The Spotthe_spot

Veel restaurants kiezen voor het The Spot thema omdat het allemaal om eerste indrukken draait. De achtergrondafbeelding verspreidt over het hele scherm is de eerste kans die je hebt om je restaurant te promoten. Niet enkel dat, maar ook de Boek een Tafel knop bevindt zich recht in het midden van de pagina. Hierdoor zet je mensen aan om over te gaan tot de actie die jij, als bedrijfsleider, wilt.

Online reservaties zijn mogelijk, en de restaurant menu tool is één van de hoogst gerankte tools die er zijn.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

Unamiumami

Het Unami thema heeft een geschikte look voor een restaurant met Aziatische keuken, maar ik zou toch zeggen dat je het kan aanpassen om het voor type restaurant, te gebruiken. Het opvallende design dat zich verspreidt over het hele scherm is ideaal om nieuwe klanten aan te trekken en WooCommerce support werkt goed om je eigen producten te verkopen.

Je mag zeker niet vergeten dat het thema makkelijk aan te passen is, dus voeg je logo toe, kies tussen honderden Google lettertypes en speel een beetje met de merkkleuren in de makkelijk te gebruiken tool voor het aanpassen van het thema.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

Munchmunch

Het Munch thema is één van mijn favorieten omdat het een simpel, vierkant navigatiemenu heeft dat heel duidelijk zegt voor wat welke knop is terwijl er ook wat focus ligt op de grote achtergrondafbeelding. De menu call-to-action zit in het midden van de pagina, wat klanten verleidt om de site te verkennen wanneer ze erop terecht komen.

Dit mobiele thema heeft uitgebreide kleur- een lettertype-opties voor wanneer je een eigen huisstijl wil creëren en de shortcodes zijn perfect voor diegenen die geen idee hebben hoe ze een website moeten coderen. Scrollen met Parallax is een goede manier om aandacht te vestigen op de homepagina, en de reservatieformulieren zijn aanpasbaar. Je kan ook een reservatiesysteem voor derden toevoegen zoals OpenTable of Bookatable.

BEKIJK DEMO DOWNLOAD & MEER INFO

Dit zijn ongeveer de beste WordPress thema’s op de markt! Laat ons een reactie achter als je een vraag hebt over hoe je deze thema’s moet installeren of als je niet weet voor welk thema dat we net besproken hebben te kiezen.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up