7 gratis Google maps plugins voor WordPress

Bent u op zoek naar Google Maps toe te voegen op uw WordPress site? Er zijn tal van gratis Google Maps plugins beschikbaar voor WordPress, waardoor het moeilijk wordt om te weten welke de beste is.

Google maps toevoegen in WordPress

Alvorens wij de Google Maps plugin bespreken, is het belangrijk om te benadrukken dat Google Maps een embed code aanbiedt.

Daarvoor, zult u naar de tekst editor moeten overschakelen om het in berichten of paginas toe te voegen. Daarnaast zijn er ook niet veel opties beschikbaar in deze code die u kan aanpassen. Het is niet mogelijk om aangepaste informatie toe te voegen.

Daarom is het handiger om de Google Maps plugin te gebruiken. Deze plugin maakt het mogelijk om plaatsen, markers, richtingen, routes, enz. toe te voegen. Zo wordt uw map interactief en nuttiger voor de gebruikers.

Dit is onze lijst met de gratis beste Google Maps plugins voor WordPress:

 1. Map press easy Google map

  mappressDit is één van de populairste gratis Google maps plugins. Het staat u toe om aan het even welk WordPress bericht of pagina Het staat u toe om makkelijk een Google map toe te voegen aan elk WordPress bericht of pagina of aan een aangepast bericht type door het adres eenvoudig in te typen. U kunt de map vóór of na een bericht automatisch insluiten.

 2. Google maps builder

  mapsbuilderMaps Builder komt met een map die visueel aanpasbaar is met tal van opties. U kan makkelijk locaties toevoegen, uw mapgrootte, uw mapcontrols, map types, en zelfs een mapthema kiezen. Het toevoegen van een map aan een bericht is gemakkelijk. Al wat u daar voor dient te doen is te klikken op een knop in de berichten editor en uw map selecteren. Maps builder staat u toe om aanpasbare markers toe te voegen markers, en u kunt zelfs nabijgelegen plaatsen met Googleplaatsen tonen.

 3. WP Google maps

  wpgooglemapsWP Google Maps is een andere gratis Google maps plugin. U kan eenvoudig maps maken door het invullen van het adres, krijg de route, zet markers, etc. Het is ook mogelijk om de widget in uw sidebar de toe te voegen of in elk widget gebied. Uw gebruikers kunnen ook overschakelen naar streetview zonder uw site te verlaten.

 4. WP Google map plugin

  wpgooglemappluginEen andere interactieve Google maps is de WP Google map plugin. Het wordt geleverd met een grote reeks van functies waarmee u mooie kaarten met veel aangepaste informatie kan maken. U kan kleurige markers toevoegen, informatie vensters, gebruikers doorverwijzen wanneer ze op de map klikken en eenvoudig maps insluiten met shortcode. U kan meerdere locaties opslaan, dan een map maken waar deze locaties worden getoond met aanpasbare markers.

 5. Google maps widget

  googlemapwidgetWil u snel uw map weergeven in de sidebar widget? Google Maps Widget  laat u toe om eenvoudig  een Google map toe te voegen in iw sidebar of in elk ander widget gebied. Klikken op een map  zal uw map openen in een popup venster met een grotere weergave. U kan ook de pin kleuren kiezen en uw eigen afbeeldingen gebruiken als een pin.

 6. Basic Google maps placemarks

  basicgooglemapplacemarksBasic Google Maps Placemarks laat u toe om placemarks toe te voegen met adres, deze toewijzen aan categorieën en een aanpasbare marker toevoegen indien u dat wenst. U kunt zoveel placemarks maken als u er nodig hebt en deze dan allemaal samen weergeven in een map door gebruik te maken van shortcodes. U kunt ook categorieën van verschillende kaarten met verschillende locaties en plaatsmarkeringen maken.

 7. CP Google maps

  cpgooglemapsCP Google Maps plugin laat toe om u gemakkelijk geo locatiegegevens aan een bericht te koppelen en het geeft uw map weer met uw aangepaste afbeeldingen. U kunt ervoor kiezen om een aangepaste marker te plaatsen op de map voor een locatie. De meeste andere functies van de plugin zijn vergrendeld en verreisen een betaalde versie van de plugin. We hopen dat we met dit artikel een betere kijk hebben kunnen geven op de beste gratis Google Maps plugin voor uw WordPress site.

Comments

Add a comment

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  keyboard_arrow_up