5 WordPress plugins voor Meetup

Meetup zal bij de meeste van onze bezoekers geen introductie behoeven. Het is een mooie community om om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses als jezelf. Het organiseren van Meetup bijeenkomsten kan ook een leuke bezigheid zijn.

Eén van de onderdelen van het organiseren van een Meetup evenement is natuurlijk het promoten ervan. Deze 5 plug-ins helpen je dat te doen:

meetup-001

WP Meetup. Deze plug-in laad dat in van Meetup.com en maakt een post aan voor elk evenement. Het is mogelijk om evenementen te groeperen en verschillende evenementen in één groep weer te geven.

meetup-widget

Meetup Widgets. Deze plug-in voegt twee Widgets toe aan je website. Zij tonen informatie van een Meetup groep op je website.

meet-up

Meetup. Deze plug-in staat je toe om lokale Meetup evenementen te creëren. Je kan speakers tonen en foto’s van evenementen tonen op je website. De plug-in heeft ondersteuning voor de Facebook one-click registratie.

meet-up-winner

 

Meetup Winner. Deze plug-in helpt je om je volgende Meetup nog interessanter te maken doordat prijzen kunt weggeven aan random leden die naar de Meetup komen.

hangout

 


Yakadanda Google+ Hangout Events
. Deze plug-in wordt door veel Meetup gebruikers gebruikt. Bijvoorbeeld om hun Google+ Hangout evenement te promoten. Maar ook om in contact te blijven met de groepsleden. Met deze plug-in kan je makkelijk Google+ evenement op je website laten zien.

Heb jij een andere plug-in die je gebruikt om je Meetup te promoten? Laat ons iets weten in de comments !

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up