3 WordPress plugins voor je oude posts

Als je, zoals sommigen van ons, al vele jaren posts schrijft, dan heb je de kans dat veel oude en misschien zelfs verouderde posts hebt. Oude posts die het goed doen in zoekmachines, en die bezoekers trekken. Het is dan altijd verstandig te trachten ze te updaten. Dat lukt natuurlijk niet altijd, misschien ben je dan beter af om ze een nieuwe bestemming te geven, of wellicht kun je ze opnieuw in de kijker zetten.

Wij bekeken 3 plug-ins die je erbij kunnen helpen:

WP Old Post Date Remover: Deze plug-in verwijderd de datum van oude posts. Ideaal voor oude content. In de instellingen kan je het aantal dagen instellen waarna de datum verwijderd wordt. We hebben op een aantal thema’s deze plug-in geprobeerd echter niet op alle themes werkte het.

oldpostdateremover

Old Posts Highlighter: deze plug-in kiest een oude post uit in je database en reset de publicatie datum. Het is een simple manier om je oude posts opnieuw te promoten naar je bezoekers.

oldposthighlighter

Post Expirator: Deze plug-in werkt perfect voor sites die groepdeals en sites met tijds gevoelige informatie aanbieden. Zelf gebruiken we de plugin op SNACKinfo.be om aanbiedingen te posten van snack fabrikanten en groothandels. Het laat u namelijk toe om een eind datum aan uw post mee te geven zoals je kan zien in de screenshot.

postexpirator

Nu je deze plug-ins kent, horen we graag uw mening. Hoe ga jij met je oude posts om, laat gerust uw tips achter.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up