3 live chat plug-ins voor WordPress

Het maken en verkopen van goederen en services online kan op zich al een grote uitdaging zijn. Daar komt dan na de verkoop ook nog eens de na-verkoop services bij, en van tijd tot tijd moet je ook antwoorden geven voordat je klant tot aankoop overgaat. Als we dan rekening houden met het feit dat niet iedereen de telefoon pakt of kan pakken, om je te bellen od tijd genoeg heeft om te wachten op een email response. Dan kan een live chat plug-in een mooie mogelijkheid zijn om je kanten beter te woord te staan.

Hier zijn 4 plug-ins die je toelaten een live chat te starten op je WordPress site:

nchat

nChat: heeft een cleane interface en een aanpasbare chat widget, De plug-in is volledig responsive en je kan het uiterlijk aanpassen met verschillende templates. Daarnaast zijn er downloadbare chatlogs beschikbaar en je kan de chatlogs emailen naar gebruikers.

window-chat (1)

Visitor Chat: Een chat plugin met zowel een client om webbased als op Windows te gebruiken. Zoals alle plug-ins besproken hier voegt het realtime chat toe aan uw website, het heeft een eenmalige aanschafprijs.

wp-chat

WP live chat support:  is beschikbaar in twee versie, de gratis en de betalende versie, de PRO versie, deze heeft support voor ongelimiteerde chat agents, branding mogelijkheden en nog veel meer.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up