10 redenen waarom WordPress zeer geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen

Om de website voor uw bedrijf te ontwerpen, moest u vroeger een échte programmeur inschakelen. Dit betekende dat u een goed idee moest hebben over de functionaliteiten, de lay-out en de inhoud van de website. Hoewel deze elementen nog steeds belangrijk zijn, bestaan er nu systemen die u in staat stellen om snel een website te ontwerpen om uw bedrijf te kunnen voorstellen.

Welkom bij WordPress

WordPress is een dergelijk platform dat u in staat stelt om websites te ontwerpen waar mensen blogs kunnen posten over het onderwerp waar ze over willen schrijven. Een heleboel factoren en heel wat ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat mensen WordPress begonnen te gebruiken als een platform voor het ontwerp van hun aantrekkelijke en waardevolle websites. Hier vindt u enkele punten die kunnen verklaren waarom mensen WordPress begonnen te gebruiken voor hun meestal eerste website.

 1. Het is gemakkelijk

Zelfs wanneer u helemaal nieuw bent in het wereldje, is het mogelijk om uw website zelf aan te passen. Op die manier biedt WordPress u gemakkelijke stapjes aan om uw website te beheren. Het is niet nodig om uw webdesigner op te bellen iedere keer dat u een kleine aanpassing wilt aanbrengen of dat u een iets kleins wilt veranderen. Wanneer u nog nooit eerder een website beheerd hebt, dan kunt u toch erg gemakkelijk zelf uw website aanpassen.

 1. Snel nieuwe functies aanbieden

WordPress voorziet zijn gebruikers van plug-ins die ook voorzien zijn van ingebouwde functies en deze kunnen toegevoegd worden met enkele simpele kliks. Dit zal u in staat stellen met een heel gamma aan functies te werken en op een manier dat u zo weinig mogelijk ongemakken ervaart. Er bestaan een aantal gratis plug-ins die u al in WordPress zelf zult vinden. U zult ook een heel gamma aan WordPress plug-ins terugvinden en u kunt werkelijk een heleboel verwezenlijken met deze overvloed aan sjablonen. Beginnend met de verkoop van uw producten of bij de marketing van uw producten, en het uitzenden van live events, hebt u niet altijd een nieuwe website nodig.

 1. U kunt uw website gemakkelijk een facelift bezorgen

Soms gaan zakenlui over tot het rebranden van hun producten, en op dat moment willen ze hun website opnieuw ontwikkelen omdat ze bij de producten zou passen. U kunt gemakkelijk het thema van uw website aanpassen, met de functie sjablonen om het algemene uiterlijk van uw website aan te passen. Dit heeft geen invloed op de geschreven inhoud van uw website, maar zo krijgen uw bezoekers een nieuwe en frisse look te zien.

Meestal behielden bedrijven in het verleden een en dezelfde look voor hun website het hele jaar door, maar dankzij een klik om het thema van de website te veranderen kunnen ze van thema veranderen wanneer het maar nodig is. En u kunt zelfs teruggaan naar het standaard thema dat u eerder gebruikte.

 1. WordPress sites zijn zoekmachinevriendelijk

Websites worden als efficiënt beschouwd wanneer ze in de smaak vallen van zoekmachines. Zo zou het voor zoekmachines gemakkelijk moeten zijn om de websites te doorzoeken en ze te rangschikken volgens het gebruik van keywords. Dus wanneer u met WordPress werkt, krijgt u zoekmachinevriendelijke websites. U krijgt ook een aantal plug-ins, waardoor dit een SEO platform van wereldklasse wordt, en daardoor kunt u zeker zijn dan uw website een ranking krijgt in de zoekmachines.

 1. Bespaar geld met WordPress

Wanneer u uw website ontwikkeld met WordPress, dan krijgt natuurlijk de mogelijkheden om uw website op eigen kracht opnieuw te ontwikkelen of aan te passen. Dit betekent dat u kosten bespaart door de websites zelf aan te passen.

Het is voor liefhebbers gemakkelijk om een persoonlijk WordPress blog aan te maken, zonder enige kennis van WordPress. Zij hebben geen technische ondersteuning nodig. Zelfs wanneer u een eigen zaak hebt, en u wilt een website die er professioneel uitziet, dan is het beter om er een professional bij te halen om uw website te laten ontwikkelen.

 1. Verschillende mediastijlen maken de dingen eenvoudiger

Vroeger zag elke website er hetzelfde uit, omdat elke website gebaseerd was op hetzelfde principe, namelijk platte tekst en statische afbeeldingen. Maar met de revolutie die het internet teweeg heeft gebracht in de wereld, is de wijze waarop een website ontworpen wordt, heel wat veranderd. Nu kunnen bezoekers en gebruikers op tal van manieren communiceren met de website. WordPress maakt dit eenvoudig door er verschillende types van media in een website te voorzien. Het maakt niet uit of dit een product video is, of een audio getuigenis of de tekst van de laatste persconferentie in pdf vorm, het gaat erover om te beslissen welke methode er het best bij past bij uw bericht op iedere pagina van de website.

 1. Het kan samen met uw bedrijf groeien

WordPress is gemakkelijk te hanteren en u kunt al uw pagina’s goed arrangeren met behulp van dit platform. In het begin wanneer u een kleine website hebt voor een klein bedrijf, kunt u met behulp van WordPress de schaal van uw website vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld een groot aantal pagina’s aan uw website toevoegen. Zo vergroot het aantal producten en tegelijk ook het aantal pagina’s van uw website.

 1. Beheer alles waar u zich ook bevindt

U moet niet altijd bij uw pc blijven zitten om uw website aan te passen. Op het moment dat u het gevoel krijgt dat er iets gewijzigd of aangepast moet worden, kunt u dat doen op het moment zelf. Er zijn ook mobiele apps beschikbaar voor Android en IOS, dus er is geen probleem wanneer de stroom uitvalt. Wanneer de stroom uitvalt bij u thuis kunt u altijd inloggen op uw website met uw mobiel apparaat en u kunt uw klanten updaten en op de hoogte stellen van de veranderingen die u hebt aangebracht.

 1. Meerdere gebruikers

WordPress heeft het voor zijn gebruikers erg gemakkelijk gemaakt om sites van overal ter wereld te updaten en te benaderen. Het laat ook verschillende gebruikers toe om hun website te beheren en iedere gebruiker kan beperkingen op zijn of haar account plaatsen. Dit is een zeer goed idee wanneer u verschillende mensen voor u wilt laten werken, maar u toch kunt beperken wat anderen kunnen zien of doen, terwijl ze hun informatie aan het updaten zijn.

 1. Gemakkelijk om te upgraden

WordPress gebruiken zal het mogelijk maken dat u updates installeert met een enkele klik, u kunt bijvoorbeeld uw WordPress updaten door alle laatste sjablonen en plug-ins te gebruiken op gelijk welk tijdstip van de dag. WordPress updatet zichzelf op regelmatige basis en er worden steeds functies toegevoegd om beveiligingsproblemen op te lossen. Dit is zeer eenvoudig en helpt u om uw website veilig en degelijk te houden.

Zo wanneer u al deze punten op een rijtje zet, dan is ieder punt in het voordeel van WordPress en het zal gebruikers overtuigen om hun eerste website in WordPress te maken omdat ze goed zou werken. Het is een geweldig platform en biedt grote flexibiliteit en waarde voor uw geld. Het biedt u een groot potentieel aan SEO. Heeft u al een WordPress website?

Comments

Add a comment

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment
  keyboard_arrow_up